Havanabar Sønderborg   
Havanabar Sønderborg 
Om Havanabar Havanabar Smiley kontrol rapport
Find Havanabar på facebook her...

Havanabar takker af…

Havanabar har igennem de sidste 5 år været at finde i Sønderborgs natteliv som populær dansebar i bunden af St. Rådhusgade. Den epoke sluttede i maj 2015.

”Det er med såvel smil som vemod i hjerte, at vi takker af her fra baren. Det har været en helt igennem fantastisk tid fyldt op med uvurderlige oplevelser, sammen med både Sønderborgs bedste publikum og et helt igennem unikt personale. Vi har haft et utroligt loyalt stampublikum i mange aldre, som vi sætter oprigtig pris på hver og én, og ikke mindst har der jo været et ocean af fester og positiv ballade i massevis. ” udtaler bestyrer Pia Lange.

2010 var året, hvor idé blev til virkelighed – efter flere års erfaring med mexikansk restaurant og salsabar på den anden side af gaden, åbnede Pia Lange med konceptet på Havanabar. Det var især de cubanske rytmer og de gode cocktails, der lagde sig til grund for konceptet. I 2012 kom Ronni Søby ind som investor, sparringspartner og primus motor for udviklingen af konceptet, herunder især markedsføringen.

Et længere varende sygdomsforløb på bestyrersiden har spillet en afgørende faktor i den beslutning, der er taget for Havanabar.
”Jeg er langt fra færdig med branchen og har en masse værdifuld erfaring at bygge videre på. Det skal i fremtiden bare strikkes sammen, så kroppen kommer først og ikke omvendt”, udtaler Pia Lange med et smil om læben.

Ronni Søby, som til daglig er direktør for AV-Connection udtaler. ”Jeg har personligt erfaret, at der skal bruges rigtigt meget tid på både løbende udvikling og markedsføring af en bar. Tiderne har ændret sig og det er ikke som i gamle dage, hvor man bare åbner døren, og så vælter publikum ind. Der skal virkeligt arbejdes og lægges sjæl i, og lige netop tiden har været min absolut største udfordring, da jeg primært er iværksætter og har en meget travl hverdag i forvejen.”

”Vi er i en større ekspansionsfase i AV-Connection regi, og jeg har derfor gennem længere tid ønsket at sælge min del af Havanabar, netop fordi mit overskud til at føre de mange ideer ud i praksis, kun har været mulig i kortere perioder ad gangen. Med Pias sygdomsforløb blev tidshorisonten end lidt anden end forventet, men vi har haft et storartet samarbejde byggende på tillid og gensidig respekt hele vejen.” slutter Ronni Søby.

Begge parter sender stor TAK til alle gæster af huset, alle samarbejdspartnere, alle leverandører og her med særlig tak til Royal Unibrew, og sidst men aldrig mindst til hver og én af deres særdeles dejlige personaleteam.

Havanabar har i det seneste halve år været i dialog med flere forskellige aktører, og slutteligt overgår lokalerne til ny restauratør, der åbner med kendt koncept senere på sommeren.

Havanabar og festen fortsætter for fuld knald helt frem til udgangen af Maj måned 2015, hvor vi naturligvis holder en stor afslutningsfest. Mere info om dette udsendes på vores Facebook gruppe.

- Kom og nyd den sidste tid sammen med os, vi lover det bliver festligt som altid!

 


 

Velkommen hos HAVANABAR

Hos Havana bar er der plads til alle der elsker at danse og nyde en fed stemning. Vi byder på alsidig dansemusik, forfriskende øl og byens bedste cocktails for enhver smag.

Havanabar serverer altid en lækker cocktail af hede rytmer der gir lyst til at vælte dansegulvet, samtidig med at vi har byens absolut mest festligste personale! Vi elsker at feste og er altid klar på at give lige netop dig en helt fantastisk aften!

Havanabar er stedet hvor der altid er et festelig arrangement lige om hjørnet. Vi holder konstant fede PRE-PARTY forfester, Salsaundervisning, Tema-Fester og endda en pivfræk omgang topløs servering. Havanabar byder på lidt af det hele og overrasker altid gerne med noget du ikke lige har set før.

Havanabar tilbyder også at holde din helt private fest for dig. Hvad end det er en fødselsdag, et kobberbryllup, jubilæum eller blot købet af nye gardiner der skal fejres, så har vi lige netop det du søger. Vi kan arrangere festen med og uden drikkevarer til en super festlig pris.

Vi ses på HAVANABAR

Quick scout:Cheap Jordan 1 Og Black Gym Red The Chiefs filled some needs on the third day of the draft. Kansas City needed to inject some athleticism and young talent into the secondary, especially at the cornerback position and especially after the way AFC West teams loaded up on explosive talent during the draft. Louisiana Tech cornerback L'Jarius Sneed has speed to spare and is the kind of instinctive and versatile defensive back that defensive coordinator Steve Spagnuolo covets.. Both are identical in color and design. The upper is also the same due to the fact that the 6 Rings uses the same upper that is featured on the Retro 11.Cheap Jordan 1 Og Chicago 1985 Both shoes use the classic striped pattern upper. We have education teams. It really takes a commitment to that. It takes hospital administrators saying, "You know what? We're going to give our staff time. Along equipped with various laser etched editions and also the legendary UNDFTD colorway, there was a sexy release of the White/Varsity Red/Black with a specialized Mars Blackmon logo referring to the heel. Ever possible since the first pair, 23 models have felt released to the location and the various sets are successively numbered inside of order to signify the particular sequence of the variation. Of the four color ways dropped, one of just what strongly resembles the larger than life 6, the newest colorway features a Jet Cheap Jordan 1 Og Co Jp leather and nubuck prime.