Havanabar Sønderborg   
Havanabar Sønderborg 
Om Havanabar Havanabar Smiley kontrol rapport
Find Havanabar på facebook her...
Om Havanabar

Havanabar er stedet i Sønderborg, hvor mennesker mødes for at have det sjovt og hygge sig i samvær med venner og veninder. Vi byder på alsidig musik, forfriskende øl og spændende cocktails for enhver smag.
Hos Havanabar er der plads til alle der elsker at danse og nyde en fed stemning. Vores varemærke er cubanske rytmer der fylder dansegulvet og byens absolut mest imødekommende personale. Vi elsker vores arbejde og er altid klar på at give lige netop dig en helt speciel god oplevelse og et smil med på vejen. Du føler dig velkommen fra start til slut og vi lægger en ære i at give dig en virkelig god aften.

Havanabars historie

Historien om Havanabar startede i foråret 2005 i en dybere samtale omkring at Sønderborg manglede en mexikansk restaurant. Passionen for vaskeægte hjemmelavet guacamole og oprindelig spansk musik, blev springbrættet for at vi i dag er stolte over, at præsentere Havanabar for Sønderborgenserne.

Sidelokalet til den mexikanske restaurant "La Casa Mexicana" blev meget passende døbt "Mexibar", og var tiltænkt de spisende gæsters mulighed for at slutte aftenen af med en iskold læskende jordbærmargharita.

Som det hører sig til skulle stedet indvies med en lille reception, hvor gæsterne var inviteret til smagsprøver fra køkkenet og lidt vådt til ganen. Ingen reception uden musik, og her havde vi fået kontakt til den cubanske student, Ivan Canot, der havde spillet på afrikanske trommer til et børnearrangement i Sønderborg et par uger forinden. Aftalen var at Ivan skulle komme med cubanske og afrikanske venner og spille en times tid for de indbudte receptionsgæster. Da musikerne ankom tog det hele en drejning...

Som der sker ind imellem med sprogbarriere var der sket en lille misforståelse i forhold til opfattelsen af aftenens musikopgave. Ivan havde ingen trommer med, kun en lille kuffert med en håndfuld udenlandske cd'er. Mest reggaeton og bachacha, og da han begyndte at spille fødtes en stemning, som Sønderborg endnu ikke havde mødt. Ivan Canot havde simpelthen inviteret alle hans medstuderende fra andre lande og de væltede ind. Med sig havde de et glimt i øjet og forventningens glæde var ikke til at tage fejl af. De var klar til en danseaften af karaktér - og det var lige hvad de fik...!

Musikken strømmede ud i lokalet - trommerytmer og salsamelodier varmede op under de danseglade gæster, og dansegulvet i det lille baglokale var fyldt til bristepunktet i timevis. Vi fandt hurtigt ud af at denne musik fangede folk og udløser oceaner af god energi blandt alle slags mennesker. Snart var Mexibar i det lille lokale én af byens bedste natbeværtninger, og der gik ikke længe før vi valgte at lukke restauranten ned og udvide området for baren. Det blev en succes.

Med flere år på bagen er vi nu flyttet til de større og bedre lokaler (december 2009) på Store Rådhusgade 1, i det gamle "Café Druen" hus, og taget navneforandring til Havanabar. Her er baren åben hver weekend for alle, der værdsætter deres fritid højt, og kun synes den bedste stemning er god nok.

Vi bliver ved med at udvikle os og det næste år står i udviklingens tegn, hvor vi blandt andet byder på spændende våde overaskelser, mere barplads og endnu mere kvalitet til dig. Hold øje med os på facebook og giv dig selv en løbende opdatering på byens bedste dansested.

 

Quick scout:Cheap Jordan 1 Og Black Gym Red The Chiefs filled some needs on the third day of the draft. Kansas City needed to inject some athleticism and young talent into the secondary, especially at the cornerback position and especially after the way AFC West teams loaded up on explosive talent during the draft. Louisiana Tech cornerback L'Jarius Sneed has speed to spare and is the kind of instinctive and versatile defensive back that defensive coordinator Steve Spagnuolo covets.. Both are identical in color and design. The upper is also the same due to the fact that the 6 Rings uses the same upper that is featured on the Retro 11.Cheap Jordan 1 Og Chicago 1985 Both shoes use the classic striped pattern upper. We have education teams. It really takes a commitment to that. It takes hospital administrators saying, "You know what? We're going to give our staff time. Along equipped with various laser etched editions and also the legendary UNDFTD colorway, there was a sexy release of the White/Varsity Red/Black with a specialized Mars Blackmon logo referring to the heel. Ever possible since the first pair, 23 models have felt released to the location and the various sets are successively numbered inside of order to signify the particular sequence of the variation. Of the four color ways dropped, one of just what strongly resembles the larger than life 6, the newest colorway features a Jet Cheap Jordan 1 Og Co Jp leather and nubuck prime.